qui som

L’associació “Stop Bales de Goma” va néixer en el 2010 i està formada per víctimes que han sofert danys de diverses gravetats a causa d’aquests projectils usats pels Mossos d’Esquadra a Catalunya, i altres persones, associacions i moviments socials que es solidaritzen amb la causa.

Demanem la total abolició d’aquestes armes per part de la policia catalana i altres cossos policials autonòmics i nacional.

Nombrosos estudis científics i tècnics, i fins i tot la Comissió Europea, evidencien la perillositat d’aquestes armes que ha provocat mes de 30 ferits al conjunt espanyol, 8 lesions permanents al ull a Catalunya i 2 morts (Rosa Zarra e Iñigo Cabacas) en Euskal Herria.

Per aconseguir l’ objectiu que ens marquem, demanem ajuda a la ciutadania per a sensibilitzar l’opinió publica i pressionar les institucions polítiques.

[scrollGallery id=8]

Carles, Oscar, Jordi i Nicola, membres de l’Associació, fotografiats pel Projecte “The Stolen Eyes” de Francesca Oggiano

L’asociación, “Stop Bales de Goma” nace en el 2010 y está formada por víctimas que, en Cataluña, han sufrido daños de diversa gravedad a causa de estos proyectiles de goma (caucho y foam) usados por los Mossos d’Esquadra, y otras personas, entidades y movimientos que se solidarizan con la causa.

Pedimos la total abolición de estas armas por parte de la policía catalana y otros cuerpos policiales autonómicos y nacionales.

Numerosos estudios científicos y técnicos, y hasta la Comisión Europea, evidencian que estos proyectiles son peligrosos y ya han causado mas de 30 heridos graves en España, 8 lesiones permanentes al ojo en Catalunya y 2 muertos (Rosa Zarra e Iñigo Cabacas) en Euskal Herria.

Para conseguir el objetivo que nos marcamos, pedimos ayuda a la ciudadanía para sensibilizar la opinión publica y presionar las instituciones políticas.

[scrollGallery id=8]
Carles, Oscar, Jordi y Nicola, miembros de la Asociación, fotografiados por el Proyecto “The Stolen Eyes” de Francesca Oggiano

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s